Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok
Inspiráció

Koronavírus Vásárlói Tájékoztató


Utoljára frissítve:2021.04.07.
!FONTOS!
MIELŐTT ELOLVASNÁ A TÁJÉKOZATÓT, A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓT ITT LÁTHATJA:

 
   
   
  

 

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A COVID-19 koronavírus terjedése miatti aggodalom mindannyiunkat érint és korlátozza a megszokott életterünket.
A Terrakotta Csempecentrum minden üzletében igyekszünk a nyomasztó hangulatot enyhíteni, hogy az Önök álmaiknak ne szabjunk határt és olyan fürdőszobájuk, konyhájuk legyen, amit megálmodtak.Megértésüket kérjük, és köszönjük, mivel átmenetileg nem minden termék érhető el. Azon dolgozunk, hogy a vásárlói igényeket raktárunkból és a nagykereskedők raktáraiból ki tudjuk elégíteni. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kollégánknak, partnerünknek ebben a nem könnyű helyzetben, hiszen mindenki a tudásának megfelelően igyekszik a vásárlói igényeket kiszolgálni.

Tartsunk össze és vigyázzunk egymásra!


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kérjük figyelmesen olvassa végig tájékoztatónkat!

Nyitvatartás

Áruházaink a megszokottól eltérően az aktuális intézkedéseknek megfelelően tartanak vannak nyitva. Áruházaink nyitvatartási idejéről a következő linken érhető el információ: https://terrakotta.hu/uzletek/ valamint a Google keresőben, illetve térképen látható adatlapok minden esetben aktuálisak.
Az esetleges bezárásokról időben fogjuk Önöket értesíteni, minden lehetséges felületen.

Ellátásbiztonság
A Terrakotta Csempecentum a beszállítóival együttműködve az elmúlt hetekhez hasonlóan most is mindent megtesz annak érdekében, hogy a keresletet kezelni tudja. Előfordulhat ugyanakkor, hogy egy-egy termék pótlása időigényes lehet, illetve bizonytalan, ez a gyárak bezárásának következménye, illetve a fuvarozás nehézségeiből adódik. Mi tudjuk, hogy minden vásárlónak a saját rendelése a legfontosabb, de kérünk mindenkit, hogy értse meg, hogy a nemzetközi helyzet jelenleg folyamatosan változik és az szállítást megnehezíti. Kérjük, ha rövid időn belül van szüksége csempére, padlólapra, kérje kollégánk segítségét, aki tudásának megfelelően igyekszik a raktáron lévő termékekből kiszolgálni Önt. Amennyiben nagykereskedőtől kell rendelni, a fokozott érdeklődés miatt a szokásosnál rövidebb gondolkodási idő áll a rendelkezésére, érvényesül, aki előbb vásárol azé a termék elv.Mindeközben számunkra a vásárlók és a munkatársaink biztonsága, egészségének óvása továbbra is fontos.
 
MUNKATÁRSAINK BIZTONSÁGA
1) Mnidenhol fokozottabban ügyelünk a tisztaságra, kollégáink folyamatosan fertőtlenítik kezüket, munkaállomásaikat.
2) Üzletünkben bizonyos helyekre távolságtartó vonalakat ragasztottunk fel a padlóra. Kérjük ezeket vegyék figyelembe és tartsák be a megadott távolságot!
3) Pénztáros kollégánk üvegfal mögött van, illetve rendszeresen fertőtleníti kezét.
4) Kérjük vásárlóinkat, hogy lázasan, betegen ne jöjjenek üzleteinkbe!
5) Kérjük vásárlóinkat, ha csak érdeklőnek rendelésük állapotáról, azt telefonon, vagy e-mail-ben tegyék! Minden információt meg fognak kapni időben!
6) Kérjük vásárlóinkat, hogy tartsanak távolságot egymás- és kollégáink között.
7) Kérjük vásárlóinkat, hogy ha lehet, akkor bankkártyával fizessenek, vagy banki utalással.
8) Kérjük vásárlóinkat, hogy tervezéssel kapcsolatban telefonon, vagy e-mail-ben érdeklődjenek. Személyes tervezéskor pedig, ha lehet, akkor egy ügyfél lépjen kapcsolatba kollégánkkal. 
9) Partnereink is különböző hasznos intézkedéseket tesznek, amelyek a munkatársainkat és munkavégzésüket is érinti. Köszönjük nekik és természetesen, mi is megteszünk mindent.
10) A 168/2020. (IV.30) Kormányrendelet alapján, kérjük, hogy az üzletben tartsák a 1,5 méteres szociális távolságot és a rendelet alapján és a vásárlók viseljenek maszkot! 
 
A VÁSÁRLÓK BIZTONSÁGA
1) A Terrakotta Csempecentrum megkülönböztetett figyelmet fordít a vásárlók biztonságára, és minden elvárható intézkedést megtesz a jövőben is.
2) Javasoljuk, lehetőleg egyedül, ne kisgyermekkel együtt jöjjenek vásárolni, nézelődni. Az idősebb korosztály lehetőség szerint ne hagyja el otthonát, és ne személyesen vásároljon, hanem kérje a környezetében a fiatalabb generáció segítségét! Hívjanak minket telefonon, vagy használják bátran weboldalunkat, ottani funkcióinkat!
3) Az eladótérben a vásárlók tartsanak biztonságos távolságot más személyektől, főképpen a pénztár előtti sorbanálláskor, valamint a információs pultnál!
4) Javasoljuk a készpénz nélküli fizetéseket az üzletekben, valamint a banki átutalást.
5) Vásárlás közben is fordítsanak figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is, amelyek szerint ne érintse meg az arcát, különösen az ajkakat, az orrát és a szemét kézzel!
6) Kövessék a köhögés és a légzés higiéniai protokollját! Köhögés vagy tüsszentés esetén takarják el a szájukat és az orrukat egyik könyökkel, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobják be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe! Ne köhögjenek vagy tüsszentsenek az áruházban az ott tartózkodókra, vagy a termékekre!
7) Folyamatosan tisztítjuk a kilincseket.
8) Védőmaszk használat nem ajánlott az egészséges ember számára! De, ha Ön így érzi magát biztonságban, akkor használja!  A 168/2020. (IV.30) Kormányrendelet alapján, kérjük, hogy az üzletben tartsák a 1,5 méteres szociális távolságot és a rendelet alapján viseljenek maszkot! 
9) Partnereink is különböző hasznos intézkedéseket tesznek, amelyek a vásárlókat és árujukat is érintik. Köszönjük nekik és természetesen, mi is megteszünk mindent.

Használják weboldalunkat! Mutatjuk, hogyan lehet könnyen, gyorsan ajánlatot kérni vagy rendelni!
https://terrakotta.hu/hasznos-tippek/igy-kell-ajanlatot-kerni-vagy-rendelni-az-oldalunkon/

HASZNOS INFORMÁCIÓK
A Kormány által bejelentett veszélyhelyzeti intézkedésekről,
valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatosan további tájékoztatás az alábbiakban érhető el:
Koronavírus weblaphttps://koronavirus.gov.hu
Koronavírus Facebook oldalhttps://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu
Nemzeti Népegészségügyi Központ – A koronavírus megelőzésével kapcsolatos ajánlások:  http://egeszseg.hu/koronavirus-tajekoztatok
A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat is üzemeltet a koronavírushoz köthető lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 és 06-80-277-456 valamint egy e-mail cím is rendelkezésre áll: koronavirus@bm.gov.hu