Megújultunk

Régi új weboldal
Honlapunk megszépült
A több éves grafikát a kor elvárásainak megfelelőre cseréltük. De a korábbi weboldalunk és a Terrakotta Csempecentrum színvilág visszaköszön az új honlapunkon is. Az élményből nem csökkenti az sem, ha nem asztali gépen böngészik az oldalt. Mert mobilon és tableten is tökéletesen jelenik meg a megszépült, megújult weboldalunk.

Átláthatóbb menürendszer
A korábbi összetett és néha átláthatatlan menürendszert egyszerű, jobban strukturáltra cseréltük. A korábbi összetett menüpontokat szétbontottuk a könnyebb használhatóság érdekében. 

Könnyebb lett a keresés
Pár kattintással válogathatunk a raktáron lévő illetve a rendeléses termékek között. Tovább szűkíthetjük a kört színek szerint is. Legvégül a részletes keresésben válogathatunk, stílusok, felületek, méretek szerint is a csempék és padlólapok között. De ha Önnek jobban tetszik, akkor használja a szabad szavas keresőnket.
Részletes kereső
 
Stílus & felület
Ha bizonytalanok vagyunk benne, milyen stílusú vagy felületű lapot szeretnénk, akkor Stílus & felület menüpont alatt könnyen inspirálódhatunk.

Csempediszkont
Nagyon sok olyan csempénk, padlólapunk van amelyekből nagy készlettel rendelkezünk illetve nagyon kedvező áron tudjuk adni. Ezeket a termékeket lehet megtalálni a Csempediszkont menüpont alatt. Az itt lévő termékkínálat változik a legsűrűbben, ezért érdemes sűrűn felkeresni.

Könnyebb és pontosabb ajánlat kérés!
A korábbinál pontosabb és egyszerűbb lett az ajánlat kérés! Nem kell mást tenni, mint megkeresni azt a terméket, amelyik a legjobban tetszik Önnek. Kattintson a termék képe alatt lévő gombra - Kérje egyedi árajánlatunkat. A felugró párbeszéd ablakban be tudja írni, hogy pontosan hány négyzetméterre van szűksége. Ha minden meg van, akkor ki kell tölteni az ajánlatkérés minden mezőjét és elküldeni azt nekünk. Majd várni, hogy mi válaszoljunk. Igyekszünk minden kérdésere, mihamarabb választ küldeni. TIPP: Minél több termékre és minél nagyobb mennyiségre kéri az árajánlatot annál kedvezőbb lesz.