Egyéb termékek

A burkolólap vásárlásakor fontos tisztában lenni a burkolási segédanyagok, elsősorban a csemperagasztó és a fugázó jelentőségével. Sokan elfelejtik, hogy vásárlás előtt ezekkel az anyagokkal is számolni kell. Ez legtöbbször a burkoló feladata és felelőssége, ugyanakkor nem árt, ha a vásárló is tud arról, miért fontos, milyen ragasztó kerül a csempe alá.
Nemcsak közterületeken, hanem a magánotthonokban is egyre elterjedtebb a térkő. Manapság már számos színben, méretben, stílusban elérhető az a termékkör, sokféle variációs lehetőséget kínálva, és esztétikus miliőt teremtve a házunk környékén. Elsőrangú termék kerti megoldásokra: járdára, teraszra, lépcsőre, a grillsütő vagy a medence környékére.
A mindennapok rohanásában mindenki nyugodt és természetes otthonra vágyik. A falakat és a padlót borító burkolatok stílusa, minősége, hatása nagyon fontos szerepet játszik egy ilyen élettérben. A melegburkolatok különösen alkalmasak arra, hogy otthonos és meleg környezetet teremtsenek. Az általunk forgalmazott laminált padló- és szalagparketta-kínálatban mindenki megtalálhatja az egyéni ízlésvilágának megfelelőt, és megteremtheti saját, nyugodt és természetes otthonát.
Néhány évvel ezelőtt még csak kevesek kiváltsága volt, hogy pezsgőfürdő, masszázsmedence legyen otthonukban. Mára ez megváltozott, a hidromasszázs termékek egyre több réteg számára válnak elérhetővé. Az alábbiakban olyan hidromasszázs választékot kínálunk Önnek, amelyben minden bizonnyal megtalálja a megfelelő terméket. Így Ön is átélheti a wellness pihentető, regeneráló, gyógyító élményét, saját fürdőszobájában.