Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok
Néhány évvel ezelőtt még csak kevesek kiváltsága volt, hogy pezsgőfürdő, masszázsmedence legyen otthonukban. Mára ez megváltozott, a hidromasszázs termékek egyre több réteg számára válnak elérhetővé. Az alábbiakban olyan hidromasszázs választékot kínálunk Önnek, amelyben minden bizonnyal megtalálja a megfelelő terméket. Így Ön is átélheti a wellness pihentető, regeneráló, gyógyító élményét, saját fürdőszobájában.
 

Az M-Acryl hidromasszázs rendszereket és kádakat Európában, Lengyelországban gyártják. A kádak formavilága gazdag, minden kádformához tetszés, igény és pénztárca szerint választható a masszázsrendszer. Hidromasszázs kádak az egyszerűtől a luxus kategóriáig.
 

Wellis ujlogo  

Elérhető áron, és meglehetősen széles választékban kínáljuk a Wellis hidromasszázs termékeit. A Wellis repertoárjában több mint 30 féle kád, zuhanykabin, kombinált rendszer (gőzkabin és masszázskád) található. Ezek mellett forgalmazzuk még a cég hidromasszázs medencéit és infraszaunáit is.
 

 

A Jacuzzi a hidromasszázs termékek piacán a legnagyobb hagyományokkal és tekintéllyel bíró gyártó, neve az egész világon fogalommá vált. A siker kulcsa a gyár hitvallása szerint a legmodernebb technológiával párosuló designban, az állandó fejlesztésekben, megújulásban, és a termékek megbízható minőségében keresendő.