41zero42

A 41zero42 minden bizonnyal abból a vágyból született, hogy valami mást tegyen, a kerámia mezőn kívüli jövőképpel, és próbáljon többet kölcsönhatásba lépni a belsőépítészettel.
 
Az irányítószám a tartozás helyének és a hozzá kapcsolódó összes értéknek az azonosítására szolgál. Ez a kreatív cég azért lett létrehozva, hogy valami mást alkosson a kerámiából. Vizuálisan és emocionálisan egyaránt. Az ipari és kézműves elemek, az élénk és semleges színek, a minimális környezet és a maximalista minták vegyesen vágynak különböző jellegükre: az egymással összekapcsolt nyelvek sokasága új mellényt keleszt az építészeti tervezés számára.
 
Egy ötletnek vagy projektnek tartalmat, történetet kell megosztania és továbbítania. Ezek mind olyan történetek, amelyek izgatják designereik fantáziáját, amelyek iránt lelkesednek és amelyeket úgy öntenek burkolatformákba, hogy azok kreativitásunk életerejévé válnak.

Kollekciói keresik a kapcsolatot és a kölcsönhatást az építészettel, mindegyiknek tartalma, mondanivalója, története van, melyet mindig újabb és újabb formában továbbítanak a kortárs architectura felé.
A gyártó termékcsaládjai: