Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok

Apavisa

Apavisa
Az Apavisa rendkívül magas minőségű porcelán kőagyag gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég. A cél az, hogy exkluzív, a legmagasabb minőségű termékeket kínáljon a piacon, amelyek mesteri ötvözéssel kombinálják a technikát és a formatervezést a legnagyobb felületi ellenállás, sokoldalúság és megbízhatóság elérése érdekében.

Az üzem több mint 250 000 négyzetméteren terül el. A projekt-technológiával foglalkozó magasan képzett munkaerő olyan terméket kínál a piacon, amely összekapcsolja mindazt, ami az építési projektekben a kiváló teljesítmény érdekében szükséges: műszaki jellemzők és dekoratív sokoldalúság.

A gyártási módszerek legújabb technológiai alkalmazása és a folyamat során végzett gondos ellenőrzések lehetővé teszik az Apavisa számára, hogy ideális technikai előnyöket kínáljon a piac számára, miután a porcelánt kifogástalan minőségű, nem nedvszívó, kényelmes és egyszerű burkolattá alakították. A mikrotömítés, egy kaliberű, óriási hajlítóellenállás (61 N / mm²), nagyon alacsony abszorpciós képesség (+/- 0,1), fagyállóság és a felületi kopásállóság olyan műszaki jellemzők, amelyek megkülönböztetik az Apavisa porceláncsempéjét. Ezen okok miatt, sok más szempont mellett, tiszta és higiénikus termékek kerülnek le gyártó sorairól.
 
Ezek a technikai előnyök, a textúrák sokfélesége, a természetes, strukturált, szatén, félig fényes, csiszolt-, valamint a kromatikus effektusok végtelen választéka lehetővé teszi az Apavisa számára, hogy egyedi darabokat kínáljon ügyfeleinek.
 
Az Apavisa padlólapok és falicsempék eme dekoratív sokoldalúsága tökéletes támogatást nyújt a kreativitás és a tervezés építészeti kialakítású fejlesztéséhez, testreszabott alkalmazásokhoz, mindenféle beállításhoz.
www.apavisa.com/