Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok
Inspiráció

Casalgrande Padana

Casalgrande Padana
Casalgrande Padana 60 éve gyárt élvonalbeli kerámia burkolólapokat: innovatív és környezetbarát megoldások olyan padló- és fal bevonatokat, amelyek képesek reagálni az építészet és a design világának minden kreatív és technológiai követelményére.

1960-ban alakult. Ez volt az első gyár Olaszországban, amely a greslapok gyártására összpontosította termelését, felfedezve azt a különleges lehetőséget, melyet ez a termék rejtett mindaddig, míg elfoglalta egyik nemzetközi vezető szerepét.

A folyamat minden szakaszát folyamatosan figyelemmel kísérik: a nyersanyagok kiválasztásától a tárolásig; az alapanyagok őrlésétől a csempe keveréséig és égetéséig; a gyártási folyamattól a végtermékek minőségellenőrzéséig; a csalhatatlan technikai képzettségtől a hatékony szakmai segítségnyújtásig, bizonyíték arra, hogy a vállalat erőfeszítéseket tett a gyártási folyamatainak javítására és az eddigi legmagasabb szintű normák követésére. A természeti erőforrások tisztelete, a környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás mélyen beleégtek a cég dns-ébe, amely folyamatosan kísérletezik a tökéletes termék megalkotásán azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb mértékben kielégítsen minden igényt, bármilyen építészeti megoldásról legyen szó.
www.casalgrandepadana.it/

Kínálatunkban