Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok
Inspiráció

Grespania

Grespania
Az 1976-ban alapított spanyol Grespania, az innovatív gyártás és dizájn iránti töretlen elköteleződésének hála mára már nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Beruházásai, a tervezési- és gyártási folyamatainak folyamatos fejlesztései együttesen segítették a spanyol-, csempe és burkolatgyártó cég világszintű piacvezető szerepét konszolidálni.

A Grespania termékpalettájában megtalálható fali csempék, járólapok és egyéb burkolatok végtelen megvalósítási lehetőséget nyújtanak egyedi stílusú otthonunk megteremtéséhez, miközben igényes építészeti megoldásokat kereső műszaki szakemberek igényeit is kiszolgálják.

A gyártó jelenleg két spanyolországi gyárépületében alkalmazza a fejlesztés csúcsát jelentő technológiáját, valamint további öt országban - Franciaország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország és Egyesült Királyság- működő leányvállalatai tovább növelik gyártókapacitását. A készletek zavartalan rendelkezésére állásán túl a „meghatározó piaci szereplő” - tulajdonság elnyeréséhez biztosítani kellett a kereskedelem csatornáin történő folyamatos áruáramlást is. Az ezen okból létrejövő galíciai- és granadai kereskedelmi központok sikeresen birkóznak meg a globális kereskedelem kihívásaival, így téve lehetővé, hogy a Grespania csempéi, járólapjai, padlólapjai és burkolatainak teljes szortimentje a világ bármely pontján elérhetővé váljon.
www.grespania.com/

Kínálatunkban

White&Co

Grespania