Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok

Sant\'Agostino

Sant\'Agostino
Ceramica Sant'Agostino, amelynek erős gyökerei vannak az iparban, és több mint ötven éves múltra tekint vissza, egy olyan nemzetközi vállalat, amely még a jövő felé határozottan vetített mentalitással is megőrizte értékeit és hagyományait. A társaság mindig a stilisztikai és technológiai kutatásokat összpontosította olyan projektekre, amelyek következetesek és az anyagok legmagasabb minőségének biztosítását célozzák.

Termékeinek magas esztétikai és technikai teljesítménye megkülönböztető választások eredménye, amelyek a márkát saját összetéveszthetetlen jegyének a világ kerámiaiparában való megjelenítésére késztették. A nagy sikerű vállalkozói fejlődés főszereplője, a Ceramica Sant'Agostino 1964-ben jött létre Ferrara közelében, egy olyan területen, amely messze van Emilia helyétől, ahol az olasz kerámiagyárak nagy része található. Ez a választás a vállalat számára egy erős projekt autonómiát és egy innovatív stratégiai jövőképet jelentett.

A gyár, amelyet mindig az alapító családja irányít, tovább fejleszti az innovatív termékek és az innovatív folyamatok kutatását. A Ceramica Sant'Agostino 100% -ban Olaszországban gyártja termékeit, a Sant'Agostino központban pedig magas színvonalú termékek széles választékát tervezi és hozza létre, amelyek képesek kielégíteni a folyamatban lévő technikai és piaci stílus követelményeit.
www.ceramicasantagostino.it/