Sant\'Agostino

Ceramica Sant'Agostino, amelynek erős gyökerei vannak az iparban, és több mint ötven éves múltra tekint vissza, egy olyan nemzetközi vállalat, amely még a jövő felé határozottan vetített mentalitással is megőrizte értékeit és hagyományait. A társaság mindig a stilisztikai és technológiai kutatásokat összpontosította olyan projektekre, amelyek következetesek és az anyagok legmagasabb minőségének biztosítását célozzák.

Termékeinek magas esztétikai és technikai teljesítménye megkülönböztető választások eredménye, amelyek a márkát saját összetéveszthetetlen jegyének a világ kerámiaiparában való megjelenítésére késztették. A nagy sikerű vállalkozói fejlődés főszereplője, a Ceramica Sant'Agostino 1964-ben jött létre Ferrara közelében, egy olyan területen, amely messze van Emilia helyétől, ahol az olasz kerámiagyárak nagy része található. Ez a választás a vállalat számára egy erős projekt autonómiát és egy innovatív stratégiai jövőképet jelentett.

A gyár, amelyet mindig az alapító családja irányít, tovább fejleszti az innovatív termékek és az innovatív folyamatok kutatását. A Ceramica Sant'Agostino 100% -ban Olaszországban gyártja termékeit, a Sant'Agostino központban pedig magas színvonalú termékek széles választékát tervezi és hozza létre, amelyek képesek kielégíteni a folyamatban lévő technikai és piaci stílus követelményeit.
A gyártó termékcsaládjai: