Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok

TAU Ceramica

TAU Ceramica
A TAU Ceramica megszilárdítja pozícióját, mint világméretű referenciaérték a kerámiaiparban, termékük technikai és esztétikai minősége, az állandó innováció és fejlesztés iránti elkötelezettségük, valamint társadalmi és természeti környezetünk iránti változatlan elkötelezettség eredményeként; mérhetetlen értékű csapat erőfeszítésének, kreativitásának és elkötelezettségének köszönhető minden tulajdonság.

Fél évszázaddal a háta mögött a TAU immár új kihívások felé tart, amelynek érettsége és know-how-ja a történelem során megszerzett, de mindenekelőtt újult lelkesedéssel és szenvedéllyel, arculat, létesítmények és bemutatóterem elindításával.

Mindig az innováció és a tervezés élvonalában állítanak elő új nagyformátumú kerámia felületeket, amelyeket Ascale márkanév alatt fut. A kerámia olyan anyag, amely technikailag alkalmas az épített felületek burkolására, és a Tau célja funkcionális, szép és örök bevonattal ellátni ezeket. Ebből a célból a természet ihlette őket, hogy a fákat, márványt, köveket, fémeket és textíliákat nagy technikai és esztétikai teljesítményű kerámiává alakítsák.
www.tauceramica.com/