Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok

Wellis

Wellis
A cég alapítása óta, azaz 2003 óta egyre többen választják a Wellis termékeit nemcsak országszerte, hanem egész Európában. A több mint 16 000 m2 gyártóterületen a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel zajlik a termelés. 

Egy Wellis termék megalkotásánál az elsődleges szempont a wellness élmény fokozása. A Wellis által gyártott medencék a luxus és a kényelem biztosítása mellett kiemelt figyelemmel követik a vevői elégedettséget. Saját gyártású thermotetőink és a többrétegű poliuretán szigetelés pedig pénzt és energiát takarít meg Önnek. A kristálytiszta vízminőségről pedig bio vízkezelő szereink és gondosan megtervezett szűrőberendezéseink gondoskodnak. Termékeink gyártása során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, ami mögött sokéves beszállítói tapasztalat áll. 

Óriási növekedést sikerült elérnünk, amikkel termékeink egyedi designt és stílust teremte vonultak be a hazai és az export kereskedelem top gyártói közé. A Wellis termékek széles választéka megtalálható a Terrakotta Csempecentrum kínálatában már hosszú évek óta.
www.wellis.com/hu/