Látványtervezés

Szeretné egyszerűen, gyorsan és hatékonyan megtervezni a különböző helyiségek burkolatát?

Számítógépes látványtervezéssel és burkolatkiosztással, burkolattervvel segítünk a vásárlóinknak a döntésben.

Egy igényes, stílusos fürdőszoba, konyha vagy nappali burkolatának kiválasztása, megtervezése nem könnyű döntés és feladat. Milyen stílusú legyen a helyiség, milyen legyen a burkolólapok színösszeállítása, milyen dekorációs megoldások díszítsék a padlót és a falakat, és pontosan mekkora mennyiséget kell vásárolni a kiválasztott lapokból?

Kreatív szolgáltatásunk, a számítógépes látványtervezés pontosan az ilyen problémák megoldásában nyújt Önnek segítséget.

Cégünk már több, mint egy évtizede a Visoft programot használja. Ezzel a programmal tökéletes burkolatkiosztást tudunk csinálni. A kapott terveket csak oda kell adnia a burkolónak, aki kiosztás alapján, szinte kottából olvasva burkol majd. Haladva a korral és a vásárlói igényekkel, cégünk folyamatosan keresi az új megoldásokat. Így építettük be a mindennapi munkánkba a Tilelook nevű szofvert. ITT megnézhetőek az eddig elkészült vásárlói projektek. Ez a program a klasszikus látványverzéshez kiváló, ahol szabadon engedhetjük fantáziánkat.

Minden üzletünkben van ingyenes látványtervezés. Azonban nem minden üzletünkben elérhető mind a két szoftver!

Mutatunk néhány tervet üzleteinkből.

Látványtervezés (Szeged)

Látványtervezőink felmérik a burkolandó helyiségeket, kiszámolják az anyagszükségletet, segítenek a legmegfelelőbben, a legélhetőbben kialakítani, és pontosan megtervezni a lakás belső tereinek burkolatát. A tervezés folyamata alatt így lépésről-lépésre bontakozik ki, hogyan mutat majd a valóságban az, amit Ön megálmodott.

Az Ön saját ízlésvilágának megfelelő stílus, termék, szín kiválasztásában rengeteg segítséget nyújt a látványtervek szinte fotószerű megjelenése. A program azt is lehetővé teszi, hogy "sétáljon" leendő fürdőjében, és több nézetből megvizsgálja azt. A jó döntéshez idő is kell: a kinyomtatott, színes tervek fölött akár napokat is eltölthet, míg leteszi voksát "álmai fürdőszobája" mellett.

A nyomtatható csempelerakási terv, a darablista, a méretezett alaprajz a helyiségek gyors, precíz, hatékony burkolásának megtervezését, a szaniterek elhelyezését könnyíti meg - mindez a burkolónak is hasznos segítséget jelent. A kiválasztás, a tervezés, a döntés folyamatát a Terrakotta munkatársai szaktanácsadással is segítik.

Látványtervezés (Orosháza - Tilelook)

Látványtervezés (Baja - Visoft)
360°-os látványtervek készítésére is van lehetőség

Békéscsabai boltunkban is van látványtervezés, de az ottani kollégáknak többi üzletünkből segítenek be. Makón is van látványtervezés, azonban a szegedi üzletünk közelsége miatt nagyok az átfedések.