Látványtervezés

Szeretné egyszerűen, gyorsan és hatékonyan megtervezni különböző helyiségek burkolatát?

Számítógépes látványtervezéssel segítünk a vásárlóinknak a döntésben.

Egy igényes, stílusos fürdőszoba, konyha, vagy nappali burkolatának kiválasztása, megtervezése nem könnyű döntés és feladat. Milyen stílusú legyen a helyiség, milyen legyen a burkolólapok színösszeállítása, milyen dekorációs megoldások díszítsék a padlót és a falakat, és pontosan mekkora mennyiséget kell vásárolni a kiválasztott lapokból?

Kreatív szolgáltatásunk, a számítógépes látványtervezés pontosan az ilyen problémák megoldásában nyújt Önnek segítséget.

Látványtervezés (Szeged)

Látványtervezőink felmérik a burkolandó helyiségeket, kiszámolják az anyagszükségletet, segítenek a legmegfelelőbben, a legélhetőbben kialakítani, és pontosan megtervezni a lakás belső tereinek burkolatát. A tervezés folyamata alatt így lépésről-lépésre bontakozik ki, hogyan mutat majd a valóságban az, amit Ön megálmodott.

Az Ön saját ízlésvilágának megfelelő stílus, termék, szín kiválasztásában rengeteg segítséget nyújt a látványtervek szinte fotószerű megjelenése. A program azt is lehetővé teszi, hogy "sétáljon" leendő fürdőjében, és több nézetből megvizsgálja azt. A jó döntéshez idő is kell: a kinyomtatott, színes tervek fölött akár napokat is eltölthet, míg leteszi voksát "álmai fürdőszobája" mellett.

A nyomtatható csempelerakási terv, a darablista, a méretezett alaprajz a helyiségek gyors, precíz, hatékony burkolásának megtervezését, a szaniterek elhelyezését könnyíti meg - mindez a burkolónak is hasznos segítséget jelent. A kiválasztás, a tervezés, a döntés folyamatát a Terrakotta munkatársai szaktanácsadással is segítik.

Látványtervezés (Békéscsaba)
Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba)
Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba)
Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba) Látványtervezés (Békéscsaba)

2012 -től a békéscsabai boltunkban bevezettük a fürdőszoba és burkolattervezés 3D látványtervezést!

A fenti galériánkban meggyőződhet arról, hogy nálunk a fotórealisztikus valóban teljesen élethű képeket takar, és mindenben megfelel a kor elvárásainak! Békéscsabai boltunk vállalja a teljes virtuális bemutatását és segít az enteriör kidolgozásában, hogy ön biztosan a megfelelő életteret alakítsa ki később maga körül, még azelőtt, hogy akár egyetlen egy ecsetvonást ejtenének a falakon!

A mai világban ez már egyáltalán nem számít luxusnak és gyakorlatilag a teljes építkezés költségének nagyon apró töredékét teszi ki a 3D Tervezés költsége. 


Amennyiben nálunk tervezteti otthonát, speciális árajánlatot kap a boltunkban fellelhető és az ön otthonába beépítendő termékekről. Amellett kollégáink 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és széleskörű szakmai segítségnyújtást kapnak tőlünk.