Legnépszerűbb Stílusok

A kerámia burkolólapok a mediterrán stílus meghatározó elemei, így egy olasz és spanyol csempegyár kínálatából sem hiányoznak a jellegzetesen mediterrán termékcsaládok.
A klasszikus stílus kapcsán ritkán kapnak hangsúlyt a hidegburkolatok, pedig számtalan, ilyen jegyeket felvonultató burkolólap-család létezik, melyek önmagukban is megidézik a klasszikus-antik miliőt.
A minimál stílusra olyan egyszerűség és letisztultság jellemző, amely minden mellékes és zavaró díszítést száműz, hogy a teret, a formát az ember és a kényelem szolgálatába állítsa.
Egyes burkolólap-családokat nehéz stílus szerint besorolni. A csempék-járólapok dizájnjában a stílushatárok egyre gyakrabban elmosódnak.
A retro, az '60-as, '70-es évek jóléti társadalmainak lakberendezési stílusát idézi meg. Élénk színei, anyagai, merész mintái vidámságot, humort, optimizmust kölcsönöznek a helyiségbe.
Az ibériai mediterrán hagyományaival, színeivel, mintázataival átszőtt termékcsaládok rendkívül hangulatosak. Értéküket és egyediségüket az is növeli, hogy dekorációs elemeit kézzel festik.

Legnépszerűbb felületek

A burkolólapok világában már régóta nagyon népszerűek a fát imitáló, famintázatú hidegburkolatok. A színválaszték rendkívül változatos, hiszen maga a gazdag természet "adja az ötleteket".
Egy helyiségnek önmagában rendkívüli eleganciát kölcsönöz, hogy fényes padlólappal burkolják. Az ilyen lapok a jellegüket elsősorban nagy felületen adják ki igazán.
Modern és egyedi stílus, különleges felülettel: fémhatású burkolatok olasz és spanyol csempegyáraktól.
Magyarországon különösen népszerűek a hagyományos, márványmintás burkolólapok. Az utóbbi egy-két év trendjei alapján a gyártók is visszataláltak ehhez a stílushoz.
Örökzöld darab a mozaikos falicsempe, ami nem csak dekorációs elemként funkcionálhat, hanem nagyobb felületek burkolására és konyhába is kiválóan alkalmas.