Termékek
Burkolatok
Felhasználás
Stílus
Felület
Színvilág
Segédanyagok

Mediterrán burkolatok

A kerámia burkolólapok a mediterrán stílus meghatározó elemei, így egy olasz és spanyol csempegyár kínálatából sem hiányoznak a jellegzetesen mediterrán termékcsaládok. Az alábbi padlólapokból, csempékből árad a mediterrán életérzés, színeikkel, hangulatukkal az otthon melegét adják minden helyiségnek.

Egyes termékcsaládok ún. moduláris rendszerben adják ki igazán jellegüket – ez azt jelenti, hogy ugyanazt a lapot több különböző méretben burkolják le egy meghatározott séma alapján. Padlólapoknál kedvelt design még az antikolt, töredezett hatású lapszél, vagy az olyan színátmenetes burkolat, melyben nincs két lap, amelynek ugyanolyan árnyalata lenne, a leburkolt felület összhatása viszont pazar mediterrán hangulatot nyújt. A fürdőszobacsempék esetében mozaikokkal, domború díszítőelemekkel valamint a stílushoz illeszkedő antik jellegű bronz kiegészítőkkel lehet fokozni a hatást.

Vezető európai márkák

Vezető európai márkák

Gyorsan, könnyedén be tudunk szerezni bármit, bárhonnan! Előttünk nincs akadály, tegyen próbára minket!

Vezető európai márkák

Kényelmes kiszállítás

Nem kell azon aggódnia, hogy kapja meg a kíválasztott terméket, több megoldás közül az Önnek megfelelőt tudja választani.

Vezető európai márkák

Szaktanácsadás

Több, mint 30 éve vagyunk a szakmában, láttunk már mindent! Mindenre tudunk és kínálunk is megoldást!

Vezető európai márkák

Bolthálózatunk

Üzleteinkben Szegeden, Baján, Békéscsabán, Orosházán és Makón várjuk Önöket!